avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare dupa revenire din CIC
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare dupa revenire din CIC

Buna ziua,
In urma cu 1 an si 6 luni am revenit din CIC. Doresc sa aflu cand pot promova avand in vedere ca imi desfasor activitatea in cadrul unei institutii publice. Precizez ca la aceasta data am 2 calificative "foarte bine".Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 26 Februarie 2016
Promovarea în grade sau trepte profesionale imediat superioare se face din 3 în 3 ani, în funcţie de performanţele profesionale individuale, apreciate cu calificativul "foarte bine", cel puţin de două ori în ultimii 3 ani, de către comisia desemnată prin dispoziţie a ordonatorului de credite bugetare, din care fac parte sindicatele sau, după caz, reprezentanţii salariaţilor. (art.25 din Legea 284/2010)

Perioada concediului pentru creşterea copilului constituie vechime în muncă şi în serviciu, precum şi în specialitate şi se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in treapta functionar public lenutzamia lenutzamia buna ziua. sunt angajata intr-o primarie si sunt incadrata pe referent asistent din data de 1 iulie 2011. in anul 2014 de la data de 1 iunie am intrat in ... (vezi toată discuția)
Examen de promovare Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Care este conditia de vechime pentru un secretar de scoala care doreste sa participle la examenul de promovare in grade sau trepte imediat ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere si ingrijire a copilului Rlk mihalcea Rlk mihalcea Buna ziua. Sunt functionar public inspector asistent angajat din anul 2015 aprilie. In anul 2017 am intrat in CIC. Ma voi intoarce la serviciu in noiembrie ... (vezi toată discuția)