avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate level

Activitate level

Buna ziua,

Sunt persoana fizica si un spatiu de 30mp din casa de locuinta este dat in chirie pentru o firma.
Pana acum am fost scutit de impozitul pe cladiri si taxa pentru cladiri cf.decretului de lege118/1990.
Daca in 2016 declarez ca am un contract de inchiriere intre mine ca persoana fizica si o firma care presteaza servicii in domeniul telecomunicatiei pentru acest spatiu trebuie sa platesc impozit cu taxa majorata sau si in aceasta situatie sunt scutit de taxa de cladire?

Va multumesc pentru raspuns!
Dar data de 06 septembrie va fi ultima zi lucratoare al salariatului.Daca se razgandeste poate fi prelungita contractul si nu trebuie sa desfac.Daca desfac contractul in data de 06 septembrie atunci trebuie sa angajez din nou.
N-ar fi bine sa trimit Revisalul in data de 07.septembrie?
Asa cum am calculat eu, daca nu i-au in considerare ziua de 15. august, ca a fost zi nelucratoare, atunci ultima zi lucratoare va fi data de 06.septembrie.Atunci Revisalul trebuie sa trimit in data de 7. septembrie?
Am un angajat care si-a dat demisia in data de 09.08.2011.Perioada de preaviz este 20 de zile lucratoare.
La ce data trebuie sa transmit desfacerea contractului in Revisal, daca ziua de 15. august era ziua nelucratoare.