avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutire de taxa locala cf. legii 118/1990
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutire de taxa locala cf. legii 118/1990

Buna ziua,

Sunt persoana fizica si un spatiu de 30mp din casa de locuinta este dat in chirie pentru o firma.
Pana acum am fost scutit de impozitul pe cladiri si taxa pentru cladiri cf.decretului de lege118/1990.
Daca in 2016 declarez ca am un contract de inchiriere intre mine ca persoana fizica si o firma care presteaza servicii in domeniul telecomunicatiei pentru acest spatiu trebuie sa platesc impozit cu taxa majorata sau si in aceasta situatie sunt scutit de taxa de cladire?

Va multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Impozitul pe a doua casa zuchini zuchini Am in proprietate doua cladiri,a doua cladire e inchiriata in intregime unei firme ca sediu de firma in baza unui contract de inchiriere incheiat in forma ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri persoane juridice Adela Miklos Adela Miklos In cazul in care o persoana juridica inchiriaza un spatiu (cladire) de la o persoana fizica si aduce imbunatatiri cum ar fi :instalatii electrice, centrala ... (vezi toată discuția)
Impozitare cladiri persoane fizice tciprian tciprian Buna ziua, am o mare dilema poate ma ajuta cineva In codul fiscal la art 251 privind modul de impozitare la cladirile persoane fizice cu destinatie locuinta ... (vezi toată discuția)