buna ziua. pe scurt, am pierdut un proces cu firma X si sunt dator cu o anumita suma de bani. am ajuns in stadiul in care sa-mi puna sechestru pe apartament. in cazul in care s-a pus sechestrul, ce mai pot face? dar in cazul in care inca nu s-a pus sechestrul, dar urmeaza?
treaba sta cam asa. m-a mancat undeva sa vand un display de laptop pe net. am gasit client pe okazii.ro, am vorvit la telefon cu dansul si ne-am inteles la suma de 180 lei. dupa 3 zile ii ajunge coletul, primesc telefon de la el ca are pete si ca face plangere la politie daca nu ii dau banii inapoi. ma suna a 2-a zi si imi spune ca l-a trimis inapoi, cand ridic banii sa platesc si coletul sa ii ajunga banii inapoi. cand am ridicat banii, m-au anuntat de la posta ca am un colet de 190 de lei. din ce mi-a spus a fost un scandal la posta, au chemat politia care ii spuneau sa depuna plangere pentru inselaciune. (am fost si eu calic, nu l-am trimis la fragile ca era mai scump, l-am trimis intr-un plic la diverse...), imi imaginez ca s-ar fi putut atinge la posta. eu acum ce fac? dau si mai multi bani inapoi si ma aleg si cu un display spart? ce pot pati daca imi face plangere? imi pare rau daca nu am fost foarte coerent, dar e tarziu si ma ustura ochii...