avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru apartament
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru apartament

buna ziua. pe scurt, am pierdut un proces cu firma X si sunt dator cu o anumita suma de bani. am ajuns in stadiul in care sa-mi puna sechestru pe apartament. in cazul in care s-a pus sechestrul, ce mai pot face? dar in cazul in care inca nu s-a pus sechestrul, dar urmeaza?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 23:52, 4 Decembrie 2012
pt oricare din ambele cazuri, contestați de îndată executarea, până se clarifică în instanță profitați de timp și încercați soluționarea legală : plătiți un avans și solicitați calcularea datoriei pt plata în rate, TOTUL scris și înregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate sechestru asigurator - bunuri personale fost asociat srl mimy78 mimy78 buna ziua, am o problema la care as dori sa primesc un sfat daca se poate. am facut parte dintr-o societate cu raspundere limitata avand 50% parti sociale, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: - am castigat un proces civil si am o hotarare definitiva impotriva unui vecin. Instanta a ... (vezi toată discuția)
Somatia de sechestru missyver missyver Am un teren pe care am primit o somatie de sechestru, invocat de un creditor. Ideea este ca nu detin banii respectivi, dar am gasit o persoana care imi poate ... (vezi toată discuția)