avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate catalina_ariton

Activitate catalina_ariton

Răspuns la discuția Concediu de risc maternal
ce se intampla daca depasesti cele 120 de zile ... pierzi indemnizatia???
elibet a scris:

gabrielaciorcila a scris:

BUNA ZIUA

UNDE SE DEPUNE DOSARUL INTOCMIT DE MEDICUL DE MEDICINA MUNCII PENTRU CONCEDIU MEDICAL DE RISC SARCINA SI IN CE TERMEN?

Sper ca stiti ca acest concediu de risc maternal se acorda pe o perioada de maxim 120 zile (pe care le puteti lua in totalitate sau fractionat). Documentele primite de la angajator (cu recomandarea medicului de mm. pentru concediu de risc maternal, le duceti la medicul de familie care va va elibera certificatul in sine. Acest certificat trebuie vizat apoi si de medicul de medicina muncii.
Termen de depunere nu aveti, depinde cat de repede va trebuie concediul medical.

NOI NU AM FOST DEACORD CU NICI UN FEL DE CONTRACT PE 10 ANI ... NICI MACAR NU AM STIUT CA SI LOCATARI .. MAI ALES CA ARE CLAUZE IN CAZ DE REZILIERE SA PLATIM NOI DAUNE.... DECI E CA SI CUM AR FI FACUT UN CREDIT IN BANCA SI EU TRE SA PLATESC.... DE NOI NU E SEMNAT NIMIK...... NU ERA NIMENI DEACORD CU 10 ANI!!!
domnilor la mine la bloc e o situatie si mai complicata... asociatia a semnat cu firma..... xxxx cu repartitoarele un contract pe 10 ani fara ca noi sa stim asta... si acum ele fiind montate din 2005 conform acelui contract care nu este legal din punctul meu de vedere ca sa renuntam la serviciile acestei firme trebuie sa platim daune pentru urmatorii 4 ani adica pana la finele acelui contract semnat de asociatie!!!!! ce spuneti de ast
dar nu ar trebui ca aceasta taxa sa fie pentru cei care se inscriu de acum incolo nu sa bage mana in buzunarele studentilor.... deja inscrisi!!!!!!!! e japca la drumul mare cu acordul ministerului educatiei!!!
e posibil sa fie legal asa o marsavie sa se dubleze taxa de studii la spirul haret pentru cei care sunt deja inscrisi si mai au un an poate si termina??? nu ar trebuie macar sa fie ptr cai care urmeaza a se inscrie nu pentru cei inscrisi deja.....