avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... taxa de studii dublata la spiru haret!!!!
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

taxa de studii dublata la spiru haret!!!!

e posibil sa fie legal asa o marsavie sa se dubleze taxa de studii la spirul haret pentru cei care sunt deja inscrisi si mai au un an poate si termina??? nu ar trebuie macar sa fie ptr cai care urmeaza a se inscrie nu pentru cei inscrisi deja.....
Cel mai recent răspuns: catalina_ariton , utilizator 11:33, 26 Septembrie 2011
pai daca nu mai au studenti...B-)

pentru o actiune legala, vedeti ce aveti prevazut in Contractul de studii...din am auzit, la facultatile particulare se semneaza un asemenea contract.
dar nu ar trebui ca aceasta taxa sa fie pentru cei care se inscriu de acum incolo nu sa bage mana in buzunarele studentilor.... deja inscrisi!!!!!!!! e japca la drumul mare cu acordul ministerului educatiei!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licentiati cu diplome nerecunoscute.. kitty_mnk1985 kitty_mnk1985 In legatura cu Universitatea Spiru Haret, care isi bate joc de studenti...Am urmat cursurile Facultatii de Management intre anii 2004-2008, la forma de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: inscriere la a doua facultate; diploma bacalaureat carmen-silvia carmen-silvia Sunt studenta in anul III la Universitatea Spiru Haret Facultatea de Stiinte juridice si administrative Brasov.Avand in vedere faptul ca sunt niste neclaritati ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)