avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate Teos1

Activitate Teos1

Va multumesc.
Va multumesc pentru promptitudine si lamuriri dar cred ca doar astia sunt anii lucrati cu carte de munca :(

Cu cei 29 de ani si 4 luni ar putea beneficia de pensie anticipata dar diminuata ?
Buna ziua. @tudorvaleriu va rog sa ma ajutati cu un calcul legat de varsta de pensionare a unchiului meu
Nascut la 24.09.1958
Lucrat in mina timp de 11 ani gr. I, 10 ani si 4luni gr. II pe santier.

Va multumesc.

fac o precizare ca imobilui a fost distrus de fostul proprietar inainte de evacuarea silita dupa cum urmeaza :
-ferestre PVC scoase, tamplaria lemn scoasa, centrala scoasa, caloriferele scoase, scara marmura sparta, prize scoase, cabluri prize taiate din pereti, grupuri sanitare distruse, aplice scoase....multe altele ..Am facut plangere la politie, au venit criminalistii si au pozat distrugerea.Executorul ma va pune in drepturi imediat prin anunt in presa facand un proces verbal....trebuie semnat acel proces ?deoarece casa nu mai corespunde conform dosarului de la banca, dosar de evaluare mai exact.Se poate ca banca sa nu aiba asigurare asupra acelui imobilului chiar daca creditul a fost ipotecar !!???

In urma unei licitatii castigate de la o banca am obtinut ACTUL DE ADJUDECARE care constituie TITLU DE PROPRIETATE asupra unui imobil dar in care eu nu pot intra deoarece proprietarul nu vrea sa paraseasca acel imobil. Am facut cerere la un executor judecatoresc, am achitat onorariu acestuia si astept sa vina decizia de la judecatorie. Fostul proprietar se mai poate impotrivi dupa ce va primi somatia ? Cum as putea recupera banii de la el dati pe onorariul executorului judecatoresc ?
Impozitul acela de 2% se plateste de banca sau de catre cumparator ?
Casa va fi scoasa la licitatie.....in ziua licitatiei trebuie sa depun initial 10% din valoarea de achizitie, iar ulterior, ca potential castigator sa depun diferenta.
Am mai fost informat ca actele vor fi facute prin intermediul bancii, si ca voi mai suporta cheltuielile notariale (aprox 3500 E).
CARE ESTE CEA MAI BUNA MODALITATE LEGALA DE A INTRA IN POSESIA CASEI, CU CAT MAI PUTINI BANI DATI PE ACTE?

Doresc sa cumpar o casa executata silit de catre o banca la o suma de 61000 euro si as dori sa stiu care este procedura, cat ar costa toate actele la aceeasta suma cu aproximatie si orice informatie utila pentru mine ca si cumparator.

Multumesc.