avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Achizitie casa executata silit de banca
Discuție deschisă în Executare silită

Achizitie casa executata silit de banca

Doresc sa cumpar o casa executata silit de catre o banca la o suma de 61000 euro si as dori sa stiu care este procedura, cat ar costa toate actele la aceeasta suma cu aproximatie si orice informatie utila pentru mine ca si cumparator.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 15:42, 29 August 2011
Teos1 a scris:

Doresc sa cumpar o casa executata silit de catre o banca la o suma de 61000 euro si as dori sa stiu care este procedura, cat ar costa toate actele la aceeasta suma cu aproximatie si orice informatie utila pentru mine ca si cumparator.

Multumesc.

Cum doriti sa o cumparati? La licitatie sau prin oferta directa?
Daca o cumparati la licitatie nu veti plati decat pretul de adjudecare. Informatiile cereti-le de la executorul bancar ce face executarea respectiva.
Faceti o economie pentru ca nu mai platiti taxele catre stat si nici onorariul notarului care nu are nicio legatura cu vanzarea la licitatie publica.

Daca doriti prin notariat, prin act de vanzare-cumparare, vorbiti cu executorul bancar.
Casa va fi scoasa la licitatie.....in ziua licitatiei trebuie sa depun initial 10% din valoarea de achizitie, iar ulterior, ca potential castigator sa depun diferenta.
Am mai fost informat ca actele vor fi facute prin intermediul bancii, si ca voi mai suporta cheltuielile notariale (aprox 3500 E).
CARE ESTE CEA MAI BUNA MODALITATE LEGALA DE A INTRA IN POSESIA CASEI, CU CAT MAI PUTINI BANI DATI PE ACTE?

depui 10% + diferenta pana la pretul de adjudecare.
Actele vor fi facute de executorul bancar. Nu sunt alte taxe. Costuri 0.
Este varianta paralela, nu ai treaba cu notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu roxana_dandica roxana_dandica Buna ziua, As dori cateva informatii in legatura cu o casa in litigiu.... voi explica pe scurt cele intamplate ... O persoana fizica a imprumutat alta ... (vezi toată discuția)
Pasii urmatori castigarii unei licitatii de imobil !!!??? danichirila danichirila Buna ziua, sunt castigatorul unei licitatii de apartament la care am participat la o banca de prestigiu. Dupa adjudecare ma confrunt cu urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)
Evacuare...cum? elevan elevan cum se face evacuare de catre banca dintr-un imobil cu buniri sau fara bunuri? (vezi toată discuția)