avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate adrianvieru

Activitate adrianvieru

Buna ziua!Am cumparat o masina second-hand din Germania de la o persoana din Romania , care la randu-i a cumparat-o de la o alta persoana din romania. Pe brief-ul mic si mare apare numele proprietarului roman. La inmatriculare trebuie sa am certificatul fiscal al primului proprietar din romania sau penultimul proprietar poate sa dea o declaratie notariala ca a cumparat masina de la un targ auto ?si in acest caz am nevoie doar de certificatul fiscal al penultimului proprietar

Buna ziua! Am primit de la primarie o somatie ca in termen de 30 de zile sa obtin autorizația construcțiilor și anexelor ce in cartea funciara se regasesc ca fara acte daca nu,cei de la primarie vor aplica masura de desfiintare a construcțiilor executate făra autorizație de construire. Precizez că locuința și anexele au o vechime de mai bine de 10 ani. O magazie construita de mai bine de 3 ani nu este cuprinsa in cartea funciara.Ce trebuie să fac?
buna seara! sunt salariat in invatamant la mai multe unitati scolare in care figurez cu un numar mai mic sau mai mare de ore. la o unitate de invatamant in care figurez cu 4 ore concediul de munca aferent lunii iulie nu mi s-a platit. cui pot sa ma adresez?unde se depune cererea de concediu?din cate am inteles se pare ca se depune la unitatea de invatamant unde figurez cu mai multe ore,am dreptate?
va multumesc!