avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediul de odihna in invatamant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediul de odihna in invatamant

buna seara! sunt salariat in invatamant la mai multe unitati scolare in care figurez cu un numar mai mic sau mai mare de ore. la o unitate de invatamant in care figurez cu 4 ore concediul de munca aferent lunii iulie nu mi s-a platit. cui pot sa ma adresez?unde se depune cererea de concediu?din cate am inteles se pare ca se depune la unitatea de invatamant unde figurez cu mai multe ore,am dreptate?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:02, 29 August 2011
Cererea se completeaza la fiecare unitate scolara,
Asa vi s-a spus, ca nu s-a platit pe iulie? Daca vi se pare suma foarte mica, poate fi pentru ca lipsesc toate sporurile, mai putin vechimea si, eventual, gradatia de merit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul transa vechime in invatamant ana500 ana500 Buna ziua . :help: Va roooog muuult sa ma ajutati si pe mine in lamurirea catorva aspecte :-/: 1. - [u]Este vorba de calculul transei de vechime in ... (vezi toată discuția)
Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata mamana57 mamana57 Sunt invatatoare,am 37 ani vechime in inv, nicio zi lipsa, contract pe perioada nedeterminata; as dori sa stiu daca pot lua concediu fara plata-pentru nevoi ... (vezi toată discuția)