avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare definitiva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare definitiva

Buna ziua!Am cumparat o masina second-hand din Germania de la o persoana din Romania , care la randu-i a cumparat-o de la o alta persoana din romania. Pe brief-ul mic si mare apare numele proprietarului roman. La inmatriculare trebuie sa am certificatul fiscal al primului proprietar din romania sau penultimul proprietar poate sa dea o declaratie notariala ca a cumparat masina de la un targ auto ?si in acest caz am nevoie doar de certificatul fiscal al penultimului proprietar

Alte discuții în legătură

Problema administratia financiara inmatriculare masina adrianivanciu adrianivanciu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Vreau sa achizitionez o masina de la o prietena care a cumparat masina de curand de la cineva care a cumparat-o din ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto. mikota mikota BUNA SEARA, am cumparat un autoturism adus din GERMANIA CU NR.DE ZOLL,de la un dealer auto,am primit brief-ul mare si cel mic,pe care apare o persoana de ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)