avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate gingashu88

Activitate gingashu88

Ce pot face?i`a fost incredintata sotiei,dar ea a plecat in strainatate si fata a lasat`o primului ei copil,un baiat de 18 ani din prima casatorie care,a venit si a lasat`o la mine la poarta apoi fugind...ce pot face ca eu sa iau fata in custodie fara a ma trezi ca se intoarce fosta sotie si s`o ia inapoi...mentionez ca sotia se intoarce in tara la aproximativ 6 luni si sta cate maxim 2 saptamani...
Legea 272/2004 a fost abrogata?

[Editat - e bine ca titlul sa reflecte cat mai clar continutul nedumeririi / problemei, insa intrebarile se scriu in campul mesajului]
Răspuns la discuția Cerere de reabilitare
da...am fost si am intrebat..am fost reabilitat
Si eu cum aflu ce s-a decis?trebuie sa ma duk la judecatoria unde a fost facuta cererea?sau primesc ceva acasa?
dci cererea a fost admisa...acum presupun k trebuie judecata nu?
Dci am facut cererea..am fost kemat la sala de judecata..unde Domnul judecator l`a intrebat pe Domn` procuror si acesta a zis k s`au indeplinit toate conditiile pt reabilitare si apoi mi s`a spus k sunt liber sa plek..doar atat..
Buna ziua!am facut cerere de reabilitare si astazi dimineata am fost chemat in instanta si mi s`a aprobat cererea..indeplinisem termenu`...ce sanse sunt sa`mi fie stearsa fapta dupa cazier?precizez k nu am achiat datoria catre cel pagubit si asta ma ingrijoreaza..nu a fost rea-vointa..pur si simplu nu am avut loc de munca datorita cazierului...
Am fost citat ca interveninent fortat pt o mica tamponare eu avand asigurare la Euroins si cel ku kre am fakt accident la Casco eu fiind vinovat pt neacordare de prioritate...am ajuns sa rezolvam pe cale amiabila si el sa`si faca masina pe asigurarea mea..toate bune si frumoase rezolvandu`se toate lucrurile pana sa primesc citatia aks..eu fiind din cta am fost somat sa ma prezint pe data de 28 octombrie la bucuresti....nu inteleg ce treaba am eu?ce sa caut eu?kiar nu ma pricep..va rog daca stiti ceva...va rog mult postati pe site` cum as putea scapa de asta?ce trebuie sa fac?