Da,lucram la ei de 2 ani,deci am cotizat ,iar despre concediere motivul este desfiintarea postului si nu au nici alt post sa imi ofere, deci ei doresc concedierea mea din motive ce tin de ei
Pe data de 1 octombrie ar trebui sa incep munca ,dupa 2 ani de concediu, iar cei de la servici m-au instiintat deja ca nu mai pot ramane acolo decit pentru 2-3 sapt. ptr ca s-a desfiintat postul si nu nici alt post vacant. M-am interesat pe ici colo si unii spun ca as beneficia de somaj. As dori sa stiu si eu daca exista o lege sau oug prin care se dovedeste ca ar trebui sa ma bage in somaj sau ce as putea face?!
As dori sa stiu si eu un raspuns concret de la cineva ce cunoaste o lege sau o.u.g legata de intoarcerea la munca dupa o absenta de 2 ani de concediu pentru cresterea copilului. Ar trebui sa incep munca pe data de 1.10.2011 si deja am primit o instiintare cum ca nu ma mai pot tine la munca decat 2 saptamani pentru ca s-ar fi desfiintat postul meu de casier si ei nu mai sunt obligati sa ma tina 6 luni cum stiam eu, dupa legea veche, dupa cum spun ei . Asa este cu adevarat ? Va rog sa ma ajutati sa stiu daca au dreptate sau nu ei!