avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate andreee

Activitate andreee

Răspuns la discuția succesiune
La succesiune se pot ascunde unele bunuri ale defunctului?
Discuție succesiune
Buna ziua. Lamuriti-ma si pe mine intr-o problema va rog. Contractul de vanzare cumparare al unui imobil poate fi contestat de mostenitorii vanzatorului in cazul in care acesta a avut o varsta inaintata la data semnarii actului ? Va multumesc anticipat

Răspuns la discuția denunt calomnios
Va multumesc pentru raspuns. Sper din suflet ca procurorul sa isi faca treaba cum trebuie !
Buna ziua ! Vreau si eu sa stiu cand pot face plangere pentru denunt calomnios : trebuie sa astept NUP-ul in plangerea formulata impotriva mea sau o pot face si acum ???
Răspuns la discuția cesionarea datoriei?
i se poate impune sa plateasca o anumita suma saptamanal? persoana in cauza a facut depuneri de 50 lei pe saptamana dar i s-a spus ca nu e suficient si ca vor trimite dosarul mai departe. Eu nu inteleg un lucru, atata timp cat platesti, ( dupa posibilitati) si ai bunavointa , de ce mai esti sunat si hartuit de catre acestia ?
multumesc mult
i-au spus prietenei ca i-au trimis o notificare si o dovada a cesionarii dar ea nu a primit nimic, iar acestia au spus ca nu e problema lor , este vina celor de la posta
cei de la firma de recuperari i-au spus ca ei au platit datoria catre [firma de telefonie] iar persoana in cauza trebuie sa plateasca in contul lor ( al firmei de recuperari )

Buna ziua ,am si eu nevoie de un raspuns. O prietena a avut un abonament la [firma de telefonie], din unele motive nu a mai platit.Dupa un timp a fost contactata de cei de la [firma de telefonie] si somata sa plateasca pt a nu ii fi reziliat contractul. A facut 2 plati iar cand sa o faca si pe a treia i s-a spus ca nu figureaza cu niciun abonament iar nr. respectiv este al altcuiva. Ieri s-a trezit cu o notificare de la o firma de recuperare prin care este instiintata ca are de platit suma de 3100 lei; 700 lei restanta, 463 rezilierea contractului si 1937 penalitati. Intrebarea mea este urmatoarea : cei de la [firma de telefonie], ok , au voie sa cesioneze contractul dar cei de la firma de recuperari au voie sa plateasca datoria fara acordul persoanei in cauza ?? Nu mi se pare normal
andreee a scris:

Astazi am aflat de la politist ca ma va pune sub urmarire penala pentru ca acel act pe care il am nu este semnat de ambii soti, desi am toate actele masinii, ambele chei, martori, sms-uri de la reclamanta..... Unde este dreptatea din tara asta ?????????? Totul e conditionat de bani !!!