avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate AMGanea

Activitate AMGanea

1. Care este modalitatea de al constrange pe inspectorul de dauna sa imi spuna care este valoarea despagubirii in urma unei daune totale (precizez ca am CASCO cu fransiza)?
2. Epava a fost scoasa la licitatie a doua oara, iar potentialul cumparator dupa ce a vazut masina doreste scaderea pretului fata de cel licitat, eu ca proprietar ce trebuie sa fac daca nu reusesc sa iau legatura cu inspectorul sa ii comunic ce vrea ofertantul? Sa accept sau nu pretul oferit?

Răspuns la discuția citare ca intervenient fortat
Mergeti in sala de judecata cu cartea de identitate, este suficient. In cazul meu judecatoarea a ramas uimita sa ma gaseasca in sala. Este o pura formalitate, au obligatia de a va instiintat cum ca firma la care aveti RCA-ul nu a platit cealalta firma de asigurare. Atata tot! O pierdere de timp pentru dvs.
Răspuns la discuția Dauna totala autoturism
Va multumesc pentru raspuns
Auto cumparat in aprilie 2006 (primul si singurul proprietar), la radierea masinii in urma unei daune totale se mai plateste taxa auto?
Răspuns la discuția Dauna totala autoturism
Fransiza este de 100 euro. Numai ca inspectorul de dauna spunea ceva de calculul valorii de despagubire in functie de nr. km si an de fabricatie, dar in nici un caz valoarea de 3260 euro
Cum se calculeaza valoarea de despagubire in cazul daunei totale in urma unui accident auto.
Mentionez ca auto are anul de fabricatie 2006 si aprox. 35.000 km, iar valoarea asigurata prin casco este de 3360 euro.
ca intervenient in cazul unui litigiu dintre doua firme de asigurare ce obligatii am?