avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... litigiu intre firme de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

litigiu intre firme de asigurari

ca intervenient in cazul unui litigiu dintre doua firme de asigurare ce obligatii am?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:50, 29 Septembrie 2011
ai drepturile procesuale recunoscute oricarei parti procesuale - te poti apara, formula cereri, ridica exceptii, propune probe, administra probe, etc etc
Asa cum ati primit raspuns si pe alt site, este o procedura obisnuita ca in cazul unui litigiu intre asiguratorul CASCO si cel de RCA, sa se citeze ca intervenient fortat, vinovatul -asigurat RCA, pentru a-i da posibilitatea sa participe la proces.Este in avantajul dv. sa cunoasteti problemele dezbatute si eventual sa puteti interveni in spiritul adevarului si a propriei aparari..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa fiu citat ca intervenient fortat intr-un proces in legatura cu polita rca? ClydeS ClydeS Lucrurile stau in felul urmator : -X avand RCA imprumuta masina lui Y care comite un accident lovindu-l pe Z avand CASCO ; -acum, asiguratorul CASCO lui Z ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie actiune in regres Sergiukz Sergiukz Buna ziua, in cursul zilei de azi am primit un plic cu citatie in tribunal. Sunt in calitate de intervenient si am obligatia ca in 25 de zile sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul meu nu vrea sa plateasca dauna unui accident rutier smacicas smacicas Buna seara! am si eu o nelamurire. Am avut un accident de circulatie anul trecut in martie in care eu am fost vinovat, am hotarat impreuna cu pagubitul sa ... (vezi toată discuția)