avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate Valentin64

Activitate Valentin64

Cum pot proceda la taxe și impozite, că nu-mi acceptă contractul de vânzare auto motivând că trebuie CIV-ul original și buletinul cumparatorului, care nu mai raspunde la telefon
Răspuns la discuția Primesc Prima de instalare?
Mulțumesc mult pentru răspuns. Am observat că nu mă încadrez în Planul național de mobilitate. Sănătate și toate cele bune.
Răspuns la discuția Primesc Prima de instalare?
Am auzit că nu toți pot beneficia de ajutor cu prima de instalare, fiind condiționat de anumite localități agreate de guvern
Răspuns la discuția Primesc Prima de instalare?
Da.
Sunt șomer neindemnizat in Reșița jud Caras Severin. Dacă mă angajez și îmi stabilesc reședința la București primesc Prima de instalare? Și dacă trebuie să iau repartiție inainte. Conform Legii 76/2002 art.75 nu știu ce actualizări mai sunt
Detin un apartament cumparat in urma cu 9 ani, cand la notar nu se cerea intabularea si nici acum nu am. Sunt ceva probleme legale daca am proprietate fara intabulare? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția Dreptul la somaj
Functionara de la AJOFM mi-a spus ca am pierdut dreptul la indemnizatia de somaj in situatia demisiei (din proprie initiativa), dar nu vad nici o mentionare in acest sens in art 45, deci am dreptul la repunere in plata ?!
Buna, recent am fost disponibilizat, am intocmit dosarul pentru somaj si dupa o saptamana am gasit de lucru cu contract pe 6 luni, dar in perioada de proba am renuntat la jobul respectiv din initiativa mea. As dori sa stiu daca mai pot beneficia de somaj. Daca m-ati putea indruma unde pot gasi legea somajului. Multumesc.
dianami a scris:

nu se stie. este destul de dificil pentru ca atunci cand se citeste contoarul de energie electrica nu se poate face diferenta intre consumul pentru incalzire si cel pentru tv, masina de spalat, lumina...etc. nu cred ca exista un sistem de diferentiere.


La comentariul asta mai bine stateai deoparte...tii cu ursu' (el fiind oricum prea puternic pentru amarati). La situatia cu instalatie de gaz si centrala proprie de ce se da ?! Sa nu mai spun de situatia cu convector, instant si aragaz ! Fiind racordat la contoar si aragazul si instantul. In situatiia ca s-ar adauga un articol la lege(care nu este inca gata) pentru incalzirea cu energie electrica, se poate mentiona si faptul instalarii unui circuit separatB-)dar romanii se descurca oricum. Se mai gaseste franghie si sapun sau benzina si o bricheta.
Daca nu raspund petitiilor, neluand in seama cerintele si nevoile cetatenilor ce i-au ales, merita huiduiti si daca-i huiduiesc majoritatea, se duc...dar vin altii la ciolan si fiind poate mai flamanzi manca si osul iar noua nu me mai ramane nici de aroma. In concluzie degeaba injuram si huiduim, dar trebuie sa se descarce omul cumva si gasind aceasta portita, refuleaza. Oricum pe ei tot in cot ii doare.