avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... E obligatorie intabularea, cadastrul si(sau) trecerea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

E obligatorie intabularea, cadastrul si(sau) trecerea in cartea funciara?

Detin un apartament cumparat in urma cu 9 ani, cand la notar nu se cerea intabularea si nici acum nu am. Sunt ceva probleme legale daca am proprietate fara intabulare? Multumesc anticipat pentru raspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteti obligat sa intabulati , Doar daca intentionati sa vindeti sau sa incheiati vreun act care sa implice imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in urmatoarele randuri voi face referire la situatia ... Gabi&C. Gabi&C. Buna seara, in urmatoarele randuri voi face referire la situatia despre care am si cateva intrebari. Tatal meu a cumparat in anul 1995 un apartament ... (vezi toată discuția)
Precontract in lipsa intabularii LaviniaFlorentina LaviniaFlorentina Buna ziua! Intentionam saachizitionam o garsoniera. Actualii proprietari un cumparat-o acum 25 de ani de la o firma care a fost lichidata in urma cu 15 ani. La ... (vezi toată discuția)
Carte funciara - apartament de bloc Detin cota de 5/8 dintr-un apartament (1/2 prin CVC si 1/8 dupa succesiunea sotului decedat) Restul de 3/8 il detine fiul meu, mostenire de la tatal sau. ... (vezi toată discuția)