avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate drmuncan

Activitate drmuncan

Răspuns la discuția ce e de facut
neinteligibil pt ca nu cunosc bine limba romana si mai ales termenii juridici...care nu ma privesc de altfel. nu am postat sa fiu criticata ci doar am cerut un sfat.
Discuție ce e de facut
problema mea este urmatoarea: in 1999 am cumparat un ap care era pe vremea aceea nationalizat. proprietarul, un mos(x) se da in ingrijire la cea re mi-a vandut ap(y) acesta facand un testament si o promisiune ca dupa moartea lui totul apartine acelei persoane.testamentul a fost gresit pt ca scrie las bunurile mele mobiliare ... aceea pers(y) nu sa trecut in CF deci ap e pe numele 1proprietar(x), acesta nu are urmasi...dar el a decedat inainte ca si casa sa iese de sub legea 112. practic apartamentul e al statului eu am singura dovada ca am dat banii pe el . ce e de facut si ce sanse am ?:(:(
Răspuns la discuția linistea in zilele de weekend
multumesc frumos
buna. sunt proprietara unui ap. situat intr-o vila nationalizata iesita din legea 112, m-am trezit astazi cu un telefon pe la 21.30 din partea unui vecin care face pe administratorul trebuie sa mantionez ca nu figuram in nici o asociatie fiecare este proprietar, ... asadar ma suna si imi zice ca el ci cu restul veciniilor au decis sambata si duminica sa vina un 'mester' sa repare o parte din acoperis... asa peste nopte luata decizia ... eu stau chiar la mansarda... legea prevede orele de liniste 22-08 si am inteles 13-14 ceea ce mi se pare absurd... intrebarea mea este ce prevede legea privind orele de liniste pe timpul week-end-ului... si in caz ca nu are autorizatie de repararea acoperisului cu oarecare mester ce pot face ????