avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... linistea in zilele de weekend
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

linistea in zilele de weekend

buna. sunt proprietara unui ap. situat intr-o vila nationalizata iesita din legea 112, m-am trezit astazi cu un telefon pe la 21.30 din partea unui vecin care face pe administratorul trebuie sa mantionez ca nu figuram in nici o asociatie fiecare este proprietar, ... asadar ma suna si imi zice ca el ci cu restul veciniilor au decis sambata si duminica sa vina un 'mester' sa repare o parte din acoperis... asa peste nopte luata decizia ... eu stau chiar la mansarda... legea prevede orele de liniste 22-08 si am inteles 13-14 ceea ce mi se pare absurd... intrebarea mea este ce prevede legea privind orele de liniste pe timpul week-end-ului... si in caz ca nu are autorizatie de repararea acoperisului cu oarecare mester ce pot face ????
Cel mai recent răspuns: drmuncan , utilizator 16:14, 2 Septembrie 2011
tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora;

In weekend se aplica acelasi program orar de liniste.

Acoperisul este parte comuna a imobilului si poate fi reparat fara autorizatie de constructie atata vreme cat nu se schimba forma lui.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele legale de liniste Iuliana 24 Iuliana 24 Buna seara Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul ... (vezi toată discuția)
Liniste duminica Niclilidoru Niclilidoru De ce nu exista program de liniste diferit pentru zilele de sambata si duminica???? Inainte duminica era zi de odihna... Acum nu mai exista asa ceva!!!??? (vezi toată discuția)
Nivel de zgomot la casa particulara keops1925 keops1925 locuiesc la casa si as dori sa ma interesez daca am dreptul sa tai lemnele cu drujba, de exemplu, fara sa ma prezinte vecinii ca fac galagie, fiindca am o ... (vezi toată discuția)