avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce e de facut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce e de facut

problema mea este urmatoarea: in 1999 am cumparat un ap care era pe vremea aceea nationalizat. proprietarul, un mos(x) se da in ingrijire la cea re mi-a vandut ap(y) acesta facand un testament si o promisiune ca dupa moartea lui totul apartine acelei persoane.testamentul a fost gresit pt ca scrie las bunurile mele mobiliare ... aceea pers(y) nu sa trecut in CF deci ap e pe numele 1proprietar(x), acesta nu are urmasi...dar el a decedat inainte ca si casa sa iese de sub legea 112. practic apartamentul e al statului eu am singura dovada ca am dat banii pe el . ce e de facut si ce sanse am ?:(:(
Cel mai recent răspuns: drmuncan , utilizator 16:16, 26 Noiembrie 2011
Scrii atat neinteligibil, incat nu se intelege exact ce doresti sa stii exact despre situatia cu care te confrunti... Testamentul este valabil si daca te regasesti acolo ca unica mostenitoare sa te bucuri... Recomandarea mea este sa refolmulezi corect si exact datele problemei cu care te confrunti pentru a primi informatii pe masura asteptarilor.
neinteligibil pt ca nu cunosc bine limba romana si mai ales termenii juridici...care nu ma privesc de altfel. nu am postat sa fiu criticata ci doar am cerut un sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament raul89 raul89 Buna seara. Supun atentiei dumneavoastra urmatorul text existent intr-un testament: \"testez lui x, totalitatea bunurilor mobile SAU imobile ce ... (vezi toată discuția)
Promisiune de donatie Ariel_tm Ariel_tm Persoana X face un act de promisiune cu donatie lui Y, act incheiat la un birou notarial. In acel act, X promite lui Y ca atunci cind legea ii va permite (e ... (vezi toată discuția)
Numar de persoane la intretinere ciumpi ciumpi buna ziua. am doua proprietati in blocuri din sect 5 pe numele meu. suntem patru persoane( doi parinti, o bunica si un copil de 3 ani) care locuim aleatoriu in ... (vezi toată discuția)