s-a achitat in fata notarului bineinteles in mod fictiv. pretul nu s a platit,insa acum tatal meu si cu mine stam in chirie de frica sotului meu care il bate iar acest are o varsta de 86 ani in momentul de fata,este bolnav de parkinson,
buna ziua! in anul 2008 tatal meu in varsta de 82 de ani mi a instrainat mie si sotului meu singurul bun care il avea respectiv un apartament la un pret care bineinteles nu s a platit dar e specificat in contractul autentificat la notar ca s ar fi platit.Tatal meu e grav bolnav ,fiind incadrat handicap gr 1 chiar si la momentul incheirii contractului.Sotul meu a inceput sa il bata dupa ce s a incheiat ctr de van -cumparare., sens in care am fost nevoita sa plec cu acesta din locuinta acum stand in chirie.Intrebarea mea este daca exista vreo posibilitate ca tatal meu sa anuleze ctr de vanzare cumparare incheiat.Precizez ca tatal meu nu e deplasabil astfel incat si la incheierea ctr notarul a venit acasa acesta fiind grav bolnav.
Am mai fost dat in judecata pt neplata acestor pierderi iar instanta mi a dat castig de cauza recunoscand caracterul ilegal si abuziv al acestor datorii.acum nu am mai fost chemat in instanta deoarece cei de la apa stiau ca aceste datorii sunt stabilite in mod abuziv si astfel au trecut direct la debransare, eu platesc lunar doar ceea ce este inregistrat pe apometrul individual instalat in apartament.In luna ianuarie am fost debransat iar acum sunt nevoit sa car apa de la un izvor.mi se pare normal sa cer despagubiri atata timp cat am platit la zi toata cantitatea de apa inregistrata de apometrul individuala.
buna ziua.se pot acorda daune in cazul in care am fost debransat in mijlocul iernii de la reteua de apa rece pentru neplata asa ziselor reglari care stim ca sunt abuzive si ilegale? daca da ce fel de daune pot cere si in baza carui articol de lege?va multumesc