avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Model cerere acordare indemnizatie conform Legii nr. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Model cerere acordare indemnizatie conform Legii nr. 189/2000

mai pot face cerere pentru acordarea drepturilor prevazute de l 189/2000?daca da imi puteti da si mie un model.
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
andreea_ste, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:36, 16 Februarie 2012
Da, puteti face cerere de acordare a drepturilor prevazute de O.G. nr. 105 din 30 august 1999.
Cererea pentru stabilirea drepturilor prevăzute în prezenta ordonanţă se depune la casa judeţeană de pensii sau, după caz, la Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti.
Comisia este obligată sa se pronunţe asupra cererii în termen de cel mult 30 de zile de la sesizare, printr-o hotărâre motivată.
Impotriva hotărârii persoana interesată poate face contestaţie la Curtea de apel în termen de 30 de zile de la data comunicării hotărârii, potrivit Legii contenciosului administrativ.
Nu exista model. Cerere-tip gasiti chiar la casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru refugiati Ovidiu Cristea Ovidiu Cristea am si eu o problema legata de un dosar pentru pensie de refugiaticare pana la urma a fost respins de casa de pensii cu toate ca eu am toate actele impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Legea18/2009 - casa de pensii da un raspuns intirziat COSTEA_09 COSTEA_09 Familiile parintilor mei au fost trimise in refugiu ,in perioada martie 1944-martie 1945 intr-un sat din jud. Medehinti( ei fiind din Pascani, jud. iasi). ... (vezi toată discuția)