avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate Tudor Serban

Activitate Tudor Serban

Mii de scuze d-le av. themis, in mod regretabil mesajul meu a ajuns sa fie postat dupa mesajul dvs., in nici un caz nu a fost adresat catre dvs., ci catre un student al carui mesaj am observat ca a fost sters ulterior, dupa cate imi amintesc avea pseudonimul cu cifrele 17 la sfarsit. Deci totul e dintr-o regretabila eroare, pe de alta parte ma inclin in fata profesionalismului dvs. si a seriozitatii prin care abordati subiectul, fiind intrutotul de acord cu dvs. in ce priveste subiectul, cu toate ca inteleg si motivatia data de patrick, la a carui parere nu aquiesez. Cu deosebita stima, Serban T.
principiul neretroactivitatii normei legale iti spune ceva?:innocent:
Mnemosyne a scris:

Orice persoana care crede avea un drept, poate deschide actiune in instanta. Aici ma refer si la fiica unchiului si la nepotii de la frati (!). Probatoriul include proba documentelor si martorilor. Adica fiecare vine cu propriile documente care-i dovedesc cauza, depunand si marturie in sensul asta. Cel mai bun caz pentru dvs. este ca ceilalti sa declare in instanta sau la notar ca renunta la partea lor de mostenire, gratis si/sau contra despagubire baneasca. Cel mai rau, inseamna un proces de durata, in timpul caruia va trebui sau nu sa recunoasteti dreptul la mostenire al tuturor si sa incercati sa faceti o tranzactie cu ei.

exceptiile peremptorii va spun ceva, daca nu, va rog nu va mai dati cu parerea.
aquiesez la cele scrise de romascanu.
Cu toata stima arry, asociatiile la modul general sunt asociatii conf. O.G. 26/2000, cu modificarile ulterioare, cele de tip familial s-au transformat intre timp in intreprinderi familiale, iar SRL si SA nu au nici o legatura cu asociatiile, in afara de faptul ca au personalitate juridica. Apropo de soliciitatrea initala, a utilizatorului/ei milica68: raspunsul concret il gasesti in Ordinul Ministrului Economiei si Finantelor nr. 1.969/2007, cu modificari nesemnificative aduse prin O.M.F. nr. 2.869/2010. Totusi, parerea mea este ca aveti nevoie de un contabil.