avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate asociatie crescatori de bovine
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate asociatie crescatori de bovine

S-a infiintat o asociatie a crescatorilor de bovine si trebuie sa tin contabilitatea. Nu prea stiu cum si as dori cateva sfaturi. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ARISTITA MARCU , Contabil 09:50, 6 Februarie 2012
buna ziua!
in legatura cu contabilitatea crescatorilor de bovine!
trebuie sa verificati ce statut are ! asociatie de care ? familiala? srl sa?
in principiu contabilitatea se tine dupa aceleasi principii!
capital social, mijloace fixe , casa banca materiale etc!
astept alte intrebari mai concrete sau mai la obiect sa va pot ajuta!
o zi buna!
Cu toata stima arry, asociatiile la modul general sunt asociatii conf. O.G. 26/2000, cu modificarile ulterioare, cele de tip familial s-au transformat intre timp in intreprinderi familiale, iar SRL si SA nu au nici o legatura cu asociatiile, in afara de faptul ca au personalitate juridica. Apropo de soliciitatrea initala, a utilizatorului/ei milica68: raspunsul concret il gasesti in Ordinul Ministrului Economiei si Finantelor nr. 1.969/2007, cu modificari nesemnificative aduse prin O.M.F. nr. 2.869/2010. Totusi, parerea mea este ca aveti nevoie de un contabil.
cu tot respectul!raspunsul meu a fost dat in 2010!-nu acum, cu schimbarile intervenite din 2010 pana in 05.02.2012-cand d-voastra ati raspuns!
si cand am raspuns nu m-am referit la o asociatie drept srl sau sa!
va rog sa cititi si sa vizualizati cu atentie inainte de a raspunde cuiva!

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfornare srl in af cargo cargo am un srl (asociat unic) infiintat de 3 ani, cu activitate. Doresc sa-l transform intr-o asociatie familiala, pentru a reduce unele cheltuieli si pentru ... (vezi toată discuția)
Balanta de verificare ong hajnyci hajnyci Buna ziua! In cazul unei asociatii fara scop lucrativ se intocmeste balanta de verificare lunar? In baza carui act normativ? Multumesc, H. (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie culturala carmen165 carmen165 Buna ziua, doresc sa infiintez o asociatie culturala care sa aiba ca membri pe mine, sotul meu si intreprinderea familiala pe care o detinem ( ce ne are ca ... (vezi toată discuția)