avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Balanta de verificare ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Balanta de verificare ONG

Buna ziua!
In cazul unei asociatii fara scop lucrativ se intocmeste balanta de verificare lunar? In baza carui act normativ?
Multumesc,
H.
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 13:51, 8 Iunie 2015
Studiati principalele acte normative care reglementeaza contabilitatea persoanelor juridice fara scop patrimonial :
- Ordinul nr. 1.969 din 9 noiembrie 2007 privind aprobarea Reglementarilor contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial cu aplicabilitate de la 01/01/2008; modificat ulterior prin Ordinul MEF nr.2869 din 2010.
- Codul fiscal cu modificarile si completarile ulterioare;
- Legea contabilitatii nr. 82/1991 cu modificarile si completarile ulterioare.
Multumesc frumos pt raspuns, dar nu m-am lamurit deloc :(.
Ati studiat legislatia ?
Am studiat, nefiind contabil, nu prea inteleg si cred ca nu este nici prea clara, daca ar fi asa simplu, cred ca imi raspundea pana acum cineva cu un da/nu :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! morys morys Buna seara... Sunt un tanar economist si deci nu prea am experienta in domeniu...am nevoie de cateva sfaturi din partea dumneavoastra. Mi s-a propus sa tin ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie daca in cazul ONG - urilor exista o contabilitate specifica. De asemenea, as dori sa stiu care sunt documentele ... (vezi toată discuția)
Club sportiv non profit Jupiter Jupiter As dorii sa aflu daca contabilitatea se tine in partida simpla ,si daca cheltuielile depasesc veniturile nu se plateste impozit? Care sint ultimile noutati ... (vezi toată discuția)