avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate Teodor1970

Activitate Teodor1970

Am castigat in instanta prin hotarare irevocabila inscrierea auto fara plata taxei de poluare .
Avand in vedere ca procesul a inceput acum un an si s-a terminat acum o saptamana ,va rog sa imi spuneti daca exista vre-o problema la inmatricularea auto la politie avand in vedere ca legea actuala 12/2012 prevede plata unei taxe pentru emisiile poluante -adica NU se mai numeste taxa de poluare ptr care eu am hotarare.
Multumesc
Multumesc de raspunsuri . Daca cineva are o parere nu neaparat contrara la ce s-a scris rog sa o afiseze.
As dori cateva indrumari.Doresc sa achizitionez o auto ptr care taxa de poluare este aprox 2500 euro .Valoare masinii este de maxim 3000 euro (an 1997 ,euro 2).
Actual se putea cu ajutorul unui avocat obtinerea inmatricularii fara plata taxei cei drept in 6-8 luni.Avand in vedere noua lege ce se mai poate face ptr ca daca deschid actiune acum ea se va finaliza cu siguranta dupa promulgarea noii legi.
Precizez ca nu dispun de banii de taxa ,si chiar daca as face rost de acest bani valoarea masinii ar creste atat de mult ca achizitia nu se mai justifica. Am inteles ca si inmatricularea pe Bulgaria ar putea avea probleme pe viitor(maxim 90 zile circulatie in Romania).