avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

Am castigat in instanta prin hotarare irevocabila inscrierea auto fara plata taxei de poluare .
Avand in vedere ca procesul a inceput acum un an si s-a terminat acum o saptamana ,va rog sa imi spuneti daca exista vre-o problema la inmatricularea auto la politie avand in vedere ca legea actuala 12/2012 prevede plata unei taxe pentru emisiile poluante -adica NU se mai numeste taxa de poluare ptr care eu am hotarare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 23:34, 26 Februarie 2012
Nu este nici o problema ,politia inmatriculeaza auto pe baza de hotarari definitive si irevocabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Sotia mea a castigat procesul cu Institutia Prefectului-Serviciul Inmatriculari, pronuntandu-se o sentinta favorabila ei, care a ramas irevocabila prin ... (vezi toată discuția)