avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate adaly_d

Activitate adaly_d

Buna ziua,
M-ar interesa sa stiu ce anume ar trebui sa contina un contract de colaborare dintre o clinica de chirurgie estetica si un salon de infrumusetare. Colaborarea consta in promovarea clinicii de catre saloane si generarea de noi clienti in schimbul unor reduceri si bonusuri.
Ce anume ar trebui punctat in acest contract?
Multumesc!
Buna ziua,
Am primit avertisment scris din partea anagajatorului fara sa fiu vinovata(consider eu). As avea nevoie de cateva sfaturi. Lucrez part-time, venind la munca atunci cand colega mea full-time este libera. Coordonatorul meu se ocupa in fiecare luna cu conceperea programului nostru de lucru. Tin sa mentionez ca atunci cand m-am angajat mi-a fost adus la cunostinta un program pe care l-am respectat intocmai pana cand actualul coordonator a inceput sa "se ocupe" de noi. In prima saptamana din aceasta luna am fost libera, necunoscand modificarile facute pentru luna septembrie. Coordonatorul a facut programul in asa fel incat eu trebuia sa fiu la munca pe 1 si 2 septembrie, neanuntandu-ma absolut nimeni de asta. Tin sa precizez ca programul a fost trimis pe data de 1 septembrie la ora 13:00 si eu ar fi trebuit sa vin la munca la ora 16:00. Datorita faptului ca in ultima zi in care am fost prezenta la lucru nu stiam programul de pe luna septembrie si nici nu mi-a fost comunicat ulterior, nu am fost prezenta la munca in data de 1 si 2 septembrie. Ca apoi sa aflu ca pentru acest lucru am primit avertisment. Inca o data nu am fost anuntata inainte, coordonatorul limitandu-se doar la a o intreba pe colega mea daca am fost la lucru.
In acest caz este plauzibil avertismentul pe care l-am primit?