avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE COLABORARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE COLABORARE

Buna ziua,
M-ar interesa sa stiu ce anume ar trebui sa contina un contract de colaborare dintre o clinica de chirurgie estetica si un salon de infrumusetare. Colaborarea consta in promovarea clinicii de catre saloane si generarea de noi clienti in schimbul unor reduceri si bonusuri.
Ce anume ar trebui punctat in acest contract?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Deschidere firma alina27 alina27 am un apartament in Unirii,la etajul 2 al unui bloc cu 5 etaje si vreau sa-mi deschid ,sa-i zicem asa si oscilez intre un centru de infrumusetare si o agentie ... (vezi toată discuția)
Ca si pfa pot semna mai multe contracte de colaborare? Larisa2020 Larisa2020 Ca si PFA pot semna contracte de colaborare cu mai multe saloane de înfrumusețare? Specific ca detin casa de marcat. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Afisare program salon element94 element94 Buna ziua. Detin un salon in care fiecare colaborator este o I.I sau PFA. Care este obligativitatea afisarii unui program? Unii isi aduc clientii dimineata, ... (vezi toată discuția)