suntem despartiti legal,dar la custodia copilului am renuntat in acel moment deoarece fostul sot si eu ajunseseram la o intelegere verbala de ami da dreptul de ami vedea copilul in fiecare an 2 luni de zile,lucru pe care el nul respecta
eu stiu ca am nevoie de martori dar nu cred ca mama lui ar fi in stare sa depuna marturie impotriva propriului fiu,vecinii ii stiu de frica ca e violent si din nou e o problema. Nici nu stiu cum sa fac sa adun probe toata lumea imi vorbeste de rau de el dar nu vor sa se implice.Daca inregistrez convorbirile telefonice imi foloseste la ceva sau am nevoie de acordul lor (a persoanelor care vb la telefon)?
eu trimit pe fiecare luna 200 euro ca pensie alimentara pt copilul meu minor insa fostul sot nui cumpara haine nu are practic grija de el,copilul doarme mananca si se spala la mamaia (mama fostului sot)care e bolnava si ii este foarte greu. sant sigura ca el a vrut custodia pentru bani si razbunare ca lam lasat
eu nu pot sa stau in rominia din cauza serviciului dar ma doare inima sa stiu ca nu se ingrijeste de copil
ce trebuie sa fac ca sa recuperez custodia fiului meu
m-am despartit anul trecut de fostul sot,aveam serviciul in spania si am ajuns cu fostul sot la o intelegere verbala in ai lasa custodia copilului cu conditia de a avea dreptul la 2 luni alaturi de copilul meu atat in spania cat si in tara.acum fostul sot imi neaga dreptul de a sta si de a-mi vedea baiatul.ce pot face?