eu trimit pe fiecare luna 200 euro ca pensie alimentara pt copilul meu minor insa fostul sot nui cumpara haine nu are practic grija de el,copilul doarme mananca si se spala la mamaia (mama fostului sot)care e bolnava si ii este foarte greu. sant sigura ca el a vrut custodia pentru bani si razbunare ca lam lasat
eu nu pot sa stau in rominia din cauza serviciului dar ma doare inima sa stiu ca nu se ingrijeste de copil
ce trebuie sa fac ca sa recuperez custodia fiului meu
Sa redeschideti un proces si sa cereti reincredintarea minorului.
Cat priveste pensia ar trebui analizata chestiunea cu executarea prin trimiterea de haine pentru minor in corelare cu plata unei diferente de bani.
Adica sa ii trimiteti haine la minor.
Formulati actiune de reincredintare a minorului.
O astfel de actiune poate fi admisa in conditiile in care probati ca temeiurile avute de instanta la luarea masurii incredintarii s-au schimbat ( tatal nu se ingrijeste corespunzator de cresterea si educarea minorului, dvs. puteti oferi acestuia conditii optime de crestere si educare, aveti un venit stabil, o locuinta corespunzatoare si de la data incredintarii minorului catre tata, ati trimis in tara lunar bani si pachete).
Probe:-inscrisuri, martori, interogatoriu, ancheta sociala.
Angajati avocat.
eu stiu ca am nevoie de martori dar nu cred ca mama lui ar fi in stare sa depuna marturie impotriva propriului fiu,vecinii ii stiu de frica ca e violent si din nou e o problema. Nici nu stiu cum sa fac sa adun probe toata lumea imi vorbeste de rau de el dar nu vor sa se implice.Daca inregistrez convorbirile telefonice imi foloseste la ceva sau am nevoie de acordul lor (a persoanelor care vb la telefon)?
Custodie
dany77
ma numesc nicoleta si am pierdut custodia acum 7 ani din cauza materiala neavand parinti sa ma ajute .Am 2 fete au ramas la parinti fostului sot le am trimes ... (vezi toată discuția)