avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate fabicolt

Activitate fabicolt

Discuție partaj
Daca am divortat de comun acord fara a face partaj,am impartit bunurile de comun acord dar avem si datorii,nu am facut nici un act am mers pe intelegere dar el nu imi da cota parte din datorii.Mentionez ca divortul s-a pronuntat in 25.06.2012 inca nu am primit sentinta.Intrebarea mea este pot acum sa deschid proces de partaj am vreo sansa sau ce pot face in cazul acesta pentru a-mi recupera banii.
mod de completare la externare.Un angajat are concediu medical acordat la data de 23 ale lunii cu incepere din 11-24 pe linia de ambulatoriu si pe linia de externare tot data 23 la data acordarii cu incepere din 24-31 ale lunii.Intrebarea mea este daca e corect completat.Va multumesc.
Discuție partaj divort
Buna ziua! Impreuna cu fratele meu, am dobandit in urma succesiunii apartamentul parintilor nostri, in care locuiesc doar eu cu sotul. Daca acum divortez, sotul are drept la cota parte din acest apartament? Mentionez ca eram casatoriti cand s- a produs succesiunea. In toata acesta perioada de la succesiune, nu s-au efectuat modificari sau imbunatatiri in apartament. Va multumesc.