avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Daca am divortat de comun acord fara a face partaj,am impartit bunurile de comun acord dar avem si datorii,nu am facut nici un act am mers pe intelegere dar el nu imi da cota parte din datorii.Mentionez ca divortul s-a pronuntat in 25.06.2012 inca nu am primit sentinta.Intrebarea mea este pot acum sa deschid proces de partaj am vreo sansa sau ce pot face in cazul acesta pentru a-mi recupera banii.
Cel mai recent răspuns: ContSters241434 , utilizator 15:10, 11 August 2012
Da, puteti depune actiune de partaj, dupa ce primiti hotararea de divort si o legalizati.
La partaj se impart inclusiv datoriile, asa ca aveti castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri mobile pe cale amiabila . plc plc Buna seara . Suntem divortati cu hotararile legalizate definitive si irevocabile si dorim sa facem partaj pe bunurile mobile dobandite in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)
Se poate realiza divortul pe cale amiabila? instalatii instalatii Sunt casatorita de 2,5 ani. relatia a inceput sa scartaie acum 1.5 ani . am remediat neintelegerile atunci dar acum nu mai vreau si nici nu pot. motivele de ... (vezi toată discuția)
Partaj in caz de divort Aniu Aniu Buna ziua, As dori sa va explic in cateva cuvinte povestea mea si daca este posibil sa-mi raspundeti la cateva scurte intrebari. Va multumesc in ... (vezi toată discuția)