avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj divort

Buna ziua! Impreuna cu fratele meu, am dobandit in urma succesiunii apartamentul parintilor nostri, in care locuiesc doar eu cu sotul. Daca acum divortez, sotul are drept la cota parte din acest apartament? Mentionez ca eram casatoriti cand s- a produs succesiunea. In toata acesta perioada de la succesiune, nu s-au efectuat modificari sau imbunatatiri in apartament. Va multumesc.


Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:00, 7 Septembrie 2011
Sotul nu are dreptul la ceea ce mosteniti de la parintii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este îndreptățit soțul meu să ceară, în caz de divorț + partaj, o parte din casa moștenită de mine de la părinți? Alex26ml Alex26ml Buna ziua , parintii mei au decedat anul trecut si mi-au lasat o casa, nu am alti frati , doresc sa divortez de sotul meu el doreste parte din casa , mentionez ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa divort xjxf xjxf Buna,sotul meu a mostenit printr-o donatie ,un apartament ,inainte de casatoria noastra.La un eventual divort cum se va imparti bunul?mentionez ca inca nu avem ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj-apartamentul socrilor carolina22 carolina22 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Impreuna cu sotul meu si cei 2 copii am locuit timp de 20 de ani impreuna cu socrii mei, in apartamentul lor. ... (vezi toată discuția)