avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate sssanda2008

Activitate sssanda2008

Am din anul 1994 un loc de veci dupa urma bunici ,care m ia lasat si o garsoniera eu m am ocupat de ingrijire de inmormintare tot am platit pina in prezent aceste locuri de veci , dar pe numele bunici,acum mi sa spus sa ma duc sa clarific situatia ca nu imi mai primes bani, ce pot face ? eu am platit atitea ani ? am avut grija de ia . scrie in actul de garsoniera ca imi va ramine dupa moartea ei tot , dar nu specifica nicaieri ca am si locurile la cimitir , nu stiu de alti mostenitori cinestie pe unde or fi nu am tinut legatura ce e de facut ?
Discuție Mostenire
In anul 2007 m ia murit tatal nu ma inteleg cu mama , vrea semnatura in favoarea lui sora mea ca ia are un copil si eu nu am copii, si ma amenita ca ma da in judecata , sora mea locuieste in Spania ia este cu bani eu cu grija eu am grija de mama am avuto in nenumarate ori internata cu capul ,aci are discernamint aci nu , sora mea ma ameninta ca ma da in judecata si ca va lua ia tot, se poate ca sa ma dea fara ca eu sa fiu instiintat, se poate sa faca ceva acte fara mine in lipsa daca sunt si eu mostenitor dupa tata.Daca eu nu dau semnatura deloc ce poate sa faca ?
Poate sa faca ceva fara semnatura mea?
Buna ziua , am o intrebare astazi mi sa dat in fisa postului un cont sa ii tin evidenta 473 cont in curs de lamurire. dar nu m ia dat nimeni din ce se compune suma care exista in fisa contului in valoare de 36845 lei, a fost acest cont al fostei sefe de servici care nu mai este la noi,am intrebat sa mi se dea din ce se compune si mi sa spus ca nu se stie ca e o suma din spargerea unei magazi dar nu se stie cit ,o suma a unei persoane care a ramas cu un handicap din cauza institutiei si ale sum precum se trezea fiecare contabil,Am spus sefei mele despre aceasta situatie si a spus ca sa stau linistita ca eu instiintez conducerea de sume nimic alceva si ca in caz de control eu nu raspund,
vin cu rugamintea sa imi explicati daca eu semnez in fisa postului cu data ca am luat la cunostinta din data de eu raspund de sumele care au fost,ce mi se va intimpla s au sa fac un referat ca nimeni nu stie nimic si in raportul de bilant nu e specificata aceasta suma detaliata,doar ca suma lei in rest nimeni nu a cerut nimic
ce mi se poate intimpla? va trebui sa o iau de la moartea caprioarei sa fac componenta soldului,ce sa fac sa nu semnez fisa ca nimeni nu m ia dat componenta soldului.