Am din anul 1994 un loc de veci dupa urma bunici ,care m ia lasat si o garsoniera eu m am ocupat de ingrijire de inmormintare tot am platit pina in prezent aceste locuri de veci , dar pe numele bunici,acum mi sa spus sa ma duc sa clarific situatia ca nu imi mai primes bani, ce pot face ? eu am platit atitea ani ? am avut grija de ia . scrie in actul de garsoniera ca imi va ramine dupa moartea ei tot , dar nu specifica nicaieri ca am si locurile la cimitir , nu stiu de alti mostenitori cinestie pe unde or fi nu am tinut legatura ce e de facut ?
''Unde legea nu distinge nici noi nu trebuie sa discernem...''
Consider ca cel mai bine este sa discutati cu cei de la admin. cimitirului si sa ii explicati cum stau lucrurile, aceste aspecte tin in mod special de ei, iar daca nu vor sa va ajute...
Atunci e bine sa gasiti actele doveditoare care atesta calitatea de proprietar a bunicii, pe acele locuri si impreuna cu titlul de mostenitor, ori ce anume s-a facut intr-e dv. si defuncta sa depuneti in instanta o actiune in constatarea dr. de proprietate.
Cu stima,
Ziceti ca aveti un "act pe garsoniera"de la bunica in care se mentioneaza ca va lasa tot.Pare ca e vorba de un testament.Daca e asa prezentati-va cu acesta si impreuna cu toate actele care dovedesc faptul ca bunica a detinut acest loc de veci,cu certificatul de deces al bunicii si actele care atesta gradul de rudenie al dumneavoastra cu aceasta la un notar.Acesta va poate ajuta,cu un cerificat de mostenitor suplimentar in care sa mentioneze si locul de veci.
Pt.loc de veci
sssanda
Am un loc de veci , plates de 18 ani pe numele strabunici , am un act de intretinere in care specfica ca am grija de strabunica si imi ramine garsoniera , ... (vezi toată discuția)