avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pt.loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pt.loc de veci

Am un loc de veci , plates de 18 ani pe numele strabunici , am un act de intretinere in care specfica ca am grija de strabunica si imi ramine garsoniera , Strabunica a murit de 18 ani , eu platesc pe numele ei, ce pot face ? - trebuie sa fac certificat de mostenitor ?-nu mai stiu ce mostenitori ar fi nu ma ajutat nimeni cu inmormintarea eu am facut totul eu am platit locurile , daca moare cineva din familie nu ii pot ingropa ca actele sunt pe numele mortului ? ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:44, 3 Septembrie 2011
faceti succesiunea
In baza documentelor care atesta gradul dvs de rudenie cu titulara locului de veci,demarati dezbaterea succesiunii,mentionati in masa succesorala si locul de veci,
astfel incat certificatul de mostenitor sa cuprinda si respectivul loc de veci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un act de intretinere de la strabunica si cu acel act pot face acte si la locurile de veci? scatalin scatalin Am un act de intretinere pe numele de domnisoara de la Strabunica ,ca precum am grija de ia si imi va ramine garsoniera,locurile de veci sunt trecute pe numele ... (vezi toată discuția)
Mostenirea unui loc de veci sssanda2008 sssanda2008 Am din anul 1994 un loc de veci dupa urma bunici ,care m ia lasat si o garsoniera eu m am ocupat de ingrijire de inmormintare tot am platit pina in prezent ... (vezi toată discuția)
Partaj de folosinta locuri de veci dong_yi dong_yi Buna ziua, Am un act de concesiune comun cu fostul sot pentru 2 locuri de veci. Cum pot imparti acest act de concesiune fara partaj, costuri enorme si fara ... (vezi toată discuția)