avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate madalina000

Activitate madalina000

buna ziua! in ce conditii se retine infractiunea prevaz la art 85 alin 1 din codul rutier? politia a oprit masina cu nr rosii expirate de 3 ore, care era condusa de alta persoana decat proprietarul, insa acesta se afla in masina. soferului i-a retinut permisul, iar acum urmeaza ca politia sa faca cercetari. se poate considera masina neinmatriculata? nici propritarul masinii nu stia ca nr sunt expirate. eventual aceasta infractiune a fost savarsita din culpa. se poate retine infractiunea in acest caz?
multumesc frumos pentru raspunsuri
cursul prescriptiei nu a fost intrerupt prin faptul ca au trimis mai multe adrese cu privire la aceste bunuri?
buna seara! am urmatoarea speta: societate comerciala trimisa in judecata pentru executarea obligatiei de a face ce decurge dintr-un contract ce a expirat in data de 31.12.2007. intre timp, societatea reclamanta a intrat in faliment,lichidatorul fiind cel care ne-a actionat acum in judecata. noi aveam obligatia de a restitui anumite bunuri care intre timp s-au deteriorat, lichidatorul dorind probabil contravaloarea lor. in ce conditii mai poate fi invocat un contract ce a expirat de peste 3 ani?
Răspuns la discuția amanare angajare aparator
da,parat, judecata in fond. eu voi merge la primul termen sa adresez cererea de amanare, si ma gandeam ca instanta poate socoti ca 3 luni au fost suficiente pentru pregatirea apararii. nu stiam ce va urma in cazul in care o respinge :)
multumesc pentru raspuns
societate comerciala data in judecata pentru obligatia de a face. daca dosarul a fost inregistrat in data de 14.06 iar primul termen este in data de 08.09, se va admite cererea de amanare pentru angajare aparator? daca nu se admite ce urmeaza sa se intample in cadrul primului termen avand in vedere faptul ca societatea va fi reprezentata de un angajat prin delegatie, nu de consilier juridic?