avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... amanare angajare aparator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

amanare angajare aparator

societate comerciala data in judecata pentru obligatia de a face. daca dosarul a fost inregistrat in data de 14.06 iar primul termen este in data de 08.09, se va admite cererea de amanare pentru angajare aparator? daca nu se admite ce urmeaza sa se intample in cadrul primului termen avand in vedere faptul ca societatea va fi reprezentata de un angajat prin delegatie, nu de consilier juridic?
Cel mai recent răspuns: madalina000 , utilizator 18:18, 6 Septembrie 2011
Daca sunteti pirit iar cauza se judeca la fond cererea de aminare in vederea angajarii de aparator va fi cu certitudine admisa. Daca sunteti reclamant nu e asa sigur ramine la latitudinea instantei.
da,parat, judecata in fond. eu voi merge la primul termen sa adresez cererea de amanare, si ma gandeam ca instanta poate socoti ca 3 luni au fost suficiente pentru pregatirea apararii. nu stiam ce va urma in cazul in care o respinge :)
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primul termen la care partea este legal citata aleodor27 aleodor27 Referitor la art. 204 NCPC, ce se intelege prin \\"primul termen la care partea este legal citata\\"? (vezi toată discuția)
Hotarare corecta a instantei ? stolo2000 stolo2000 In urma unui inventar efectuat la unul din magazinele soc. ce-mi apartin am constatat un minus de 37000 ron motiv ptr care i-am actionat in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen judecata badila steluta badila steluta bunaseara! am avut un proces pe rol cu cauza constatare nulitate act juridic unde am avut cistig de cauza. patrtea pirita a declarat recurs iar instanta ... (vezi toată discuția)