avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate abordeianu

Activitate abordeianu

Răspuns la discuția Responsabil de mediu
Multumesc!
Buna seara,

In cazul in care unui angajat al unei companii i se propune sa fie si responsabilul de mediu al companiei este suficient sa ii fie intocmita numai o decizie de numire, sa ii fie mentionate in fisa postului (prin completarea fisei initiale) atributiile ce ii revin suplimentar si un act aditional la CIM?
Va multumesc!
Multumesc mult!
Va rog sa imi spuneti ce greutate maxima se poate transporta pe strazile/autostrazile din Romania fara a a vea nevoie de autorizatii speciale.
Va multumesc!
Vreau si eu sa inteleg cui revine resposabilitatea indeplinirii obiectivelor anuale de valorificare si reciclare in conditiile in care o firma produce ambalaje din plastic (navete din plastic), ambalaje ce sunt produse la comanda, pe baza unui contract sau vandute prin distribuitori; de asemenea o parte din aceste ambalaje sunt personalizate cu logo-ul clientului la cererea acestuia.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Perioada preaviz!
Multumesc!!!
Buna seara,

Am si eu o nelamurire referitoare la modificarile aduse Codului Muncii.
Astazi mi-am depus demisia si HR-ul mi-a comunicat ca, avand functia de supervisor, perioada de preaviz este de 45 zile.
Imi puteti, va rog, confirma aceasta informatie deoarece, spre surprinderea mea, abia acum am aflat ca detin o functie de conducere si in acest caz 45 zile sunt obligatorii ca preaviz.
Multumesc!