avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Activitate angel_ica43

Activitate angel_ica43

Discuție succesiune
de ce este necesara acceptarea mostenirii in termen si la ce imi foloseste?
Răspuns la discuția ajutorul de incalzire 2011-2012
cred ca vorbim despre 2 lucruri total diferite.acel articol pe care mi l-ati prezentat face referire la altfel de ajutor ,cel social,iar eu vorbeam despre ajutorul de incalzire.stiu ca ajutorul social se acorda pe tot parcursul anului iar ajutorul de incalzire numai pe 6 luni,eu ma refeream la ajutorul de incalzire ,nu la cel social.legea 70din 30 august 2011 spune cred,ca ajutorul de incalzire se da anul asta de la ministerul muncii ,familiei si protectiei sociale,deci de la bugetul de stat si de la primaria de sector adica de la bugetul local,am inteles bine?daca este asa nu ar trebui sa fie doua liste ,una de la minister si una de la primarie?
buna seara.sunt o persoana care locuieste singura cu un venit de 850 ron.as dori sa stiu din cate parti vine anul acesta ajutorul de incalzire.din cate am inteles eu,dar s-ar putea sa gresesc,acesta vine din 2 parti:1 din partea ministerului familiei si protectiei sociale,adica de la bugetul de stat si 2 din partea primariei de sector.daca este asa cate formulare trebuie sa gasesc la administratia blocului cand merg sa platesc intretinerea? trebuie sa fie 2 formulare ,fiecare avand scris cate procente se dau?eu am fost azi si mi s-a aratat un singur formular de 10% reducere si nici nu m-a lasat sa citesc clar ce scrie acolo.eu am inteles asta toamna ca vor fi 2 ajutoare si fiecare procent se scade din factura initiala.in speranta ca m-am facut inteleasa,va multumesc anticipat pentru raspuns.angela
stie cineva despre vreo lege noua prin care se sisteaza taloanele de calatorie pentru anul 2012 la pensionari? au venit pensiile si nu s-au adus si acele taloane de calatorie despre care vorbesc,in mod normal ele se dadeau acum in decembrie pentru anul urmator#-o
dupa un deces in martie 2010 trebuie sa fac o succesiune la un apartament de 2 camere in sector 3 zona 3 pe care din mai multe motive(nu intru in amanunte)sunt nevoita sa o deschid la judecatorie .mentionez ca suntem 2 surori .cat costa succesiunea la judecatorie si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa am avocat.va multumesc