avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrubuzatu

Activitate alexandrubuzatu

Buna ziua!
Am trecut printr-o situatie similara si societatea de asigurari mi-a cerut un document din care sa reiasa faptul ca s-a produs inundatia si in ce imprejurari, emis de asociatia de proprietari. Evident ca a fost delegat un specialist in evaluari din partea asiguratorului pentru constatarea intinderii pagubei. Pentru zugraveala facuta in regie proprie am fost despagubit cu suma convenita de ambele parti (mica intelegere), iar pentru bunurile distruse societatea a platit firmei care mi-a inlocuit mobila... dupa o foarte atenta evaluare a ofertelor primite de la mai multe firme din bransa.
Intr-o alta situatie, cu multa vreme in urma, firma de asigurari s-a ocupat inclusiv de repararea calculatoarelor distruse de o inundatie, fiind vorba de un asigurat persoana juridica.
Merci!
1. Conform proiectului de debransare, am achitat totdeauna 16% din cheltuielile partilor comune.
2. Fiind vorba de parti comune de care beneficiez, este evident ca trebuie sa contribui la plata reparatiilor acestora.
3. In conformitate cu legea.
Buna ziua tuturor!
In urma cu cateva luni, fostul administrator al blocului a renuntat la a se mai ocupa de administrare, drept pentru care a fost gasita o firma specializata in administrari de condominii si s-a inceput colaborarea cu aceasta.
La prima afisare a cotelor de intretinere.... surpriza: pentru cele 4 apartamente care au centrale proprii si sunt debransate de la sistemul centralizat, au fost repartizare la incalzire 30 de procente din ceea ce ar plati un apartament nedebransat. A facut aplicarea gresita a Ordinului 343, acesta prevazand doar pentru anul 2010-2011 celebrele cote de 30% si 50%.
Blocul nu a avut si nici nu are montate repartitoare de caldura.
La cele doua contestatii mi s-a raspuns evaziv, in sensul ca nu exista o alta lege aplicabila, cele anterioare fiind abrogate de amintitul ordin.
Fiind pus in situatia de a da asociatia in judecata pentru obligarea la respectarea legii si anume al Ordinului ANRSC 233 din 2004, am nevoie de un sfat: voi face o actiune in anulare? La sectia de contencios administrativ?
Multumiri anticipate
Răspuns la discuția fisa post
Multumesc!
Incerc sa ma descurc. E destul de dificil fiindca ocupatia de "colator" este recent aparuta.
Discuție fisa post
Buna ziua tuturor!
As avea rugamintea sa ma ajutati cu niste fise de post pentru un atelier de productie publicitara si anume:
colator, muncitor necalificat, sef de atelier, sofer si lucrator service.... evident in masura in care exista astfel de posturi cuprinse in COR. Stiu sigur doar ca postul de "colator" este de curand introdus.
Cu multumiri anticipate,
Alex Buzatu