avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate ukalina

Activitate ukalina

Cu siguranta este dreptul copilului dar imi pare rau daca credeti ca mama se poate folosi de acesti bani in alte scopuri,avand in vedere ca are o pensie de 200 ron si numai gradinita pe luna ma costa in jur de 400 ron.Iar fata are tot ce isi doreste
Copilul e pe numele lui si vreau sa va intreb in cazul in care ma recasatoresc daca pot trece face fata pe numele viitorului sot,chiar daca banuiesc ca pierde pensia alimentara
Daca hotararea de divort e irevocabila si s-a stabilit un anume program de vizita cu are eu acum nu mai sunt de-acord se mai poate face ceva?Ma gandesc sa-l dau un judecata dar am inteles ca e mai greu sa schimb programul
Sunt in aceeasi situatie si am ajuns la protectia copilului dar nu am rezolvat nimic nici acolo.Atata timp cat copilul spune ca tatal ii face pe plac cat timp este cu el nu conteaza ca il monteaza impotriva ta.Sunt niste nenorociti!Pacat de copil!Zilnic ma consum pe seama asta
Discuție divort
Buna ziua!Dupa divort copilul a ramas pe numele tatalui,daca ma recasatoresc ramane tot pe numele lui chiar daca viitorul sot vrea sa-l treaca pe numele lui?