avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INFLUENTA NEGATIVA ASUPRA COPILULUI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INFLUENTA NEGATIVA ASUPRA COPILULUI

Buna ziua,am si eu cateva intrebari despre cum ar trebui sa procedez;
Am divortat acum 1 an,am castigat custodia unicului copil de 6 ani ,am plecat din apartamentul care e proprietatea amndurora(a mea si a fostului sot)dupa multe multe certuri , toate in jurul copilului.In prezent stau in chirie cu copilul meu.Intrebarea este:
Ce pot sa fac eu daca tatal atunci cand vorbeste cu copilul ii spune despre mine si familia mea tot felul de prostii,injurii,certuri de fata cu copilul,intr-un cuvant ma defaimeaza.
Pot sa ma duc la protectia copilului sa depun o plangere ?Nu e normal ce face,si ma gandesc ca il afecteaza pe copil sa auda asa ceva despre mama lui.Sau ce sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 21:44, 27 Septembrie 2011
daca ati castigat custodia el are drept de vizita?
cand vorbeste cu copilul?merge la el?se intalnesc in parc?vine unde locuiti?
Am hotarat sa-l vada de cate ori este posibil fara sa apelam la tribunal,am fost de buna credinta.
Se intalnesc atunci cand il duc pe la el,si vorbesc zilnic la telefon dar nu vine la noi acasa.
Sunt in aceeasi situatie si am ajuns la protectia copilului dar nu am rezolvat nimic nici acolo.Atata timp cat copilul spune ca tatal ii face pe plac cat timp este cu el nu conteaza ca il monteaza impotriva ta.Sunt niste nenorociti!Pacat de copil!Zilnic ma consum pe seama asta
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
ukalina, utilizator
Din pacate se procedeaza asa de catre unele persoane indiferent de sex.
Ar trebui sa ii spuneti sa inceteze cu defaimarile intrucat altfel ii veti interzice sa il vada si veti ajunge la instanta.
Poate va intelege...
Daca nu intelege...ramane sa va judecati...
Daca hotararea de divort e irevocabila si s-a stabilit un anume program de vizita cu are eu acum nu mai sunt de-acord se mai poate face ceva?Ma gandesc sa-l dau un judecata dar am inteles ca e mai greu sa schimb programul

Alte discuții în legătură

Modificare program vizita minor IngridIoana IngridIoana sunt mama unui baietel de 2 ani. in martie 2012 s-a stabilit in intstanta programul de vizita pentru minor in favoarea tatalui (el a fost cel care a cerut ... (vezi toată discuția)
Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizitare minori adina_antonio adina_antonio Buna ziua ! Am divortat in urma cu 1 an, divort cu doi minori incredintati mie, custodie comuna, cu drept de vizitare al tatalui, cu ridicarea minorilor de la ... (vezi toată discuția)