avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizită minor nerespectat de tata. Există ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizită minor nerespectat de tata. Există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești?

Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
In ce sens nu il respecta ?
Nu vine in vizita deloc.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
dacă tatăl nu respectă programul de relşaţii cu copilul său, copilul se va îndepărta de el şi, când totuşi va apărea, copilul va fi rece cu el şi-l va respinge.
Ca urmare, mama va fi învinuită că a alienat copilul, adică a spălat creierul copilului să nu-l iubească pe tata.
Legal, tatăl nu păţeşte nimic dacă nu vine la copil.Însă dvs. trebuie să respectaţi programul, deci în zilele stabilite trebuie să staţi cu copilul la dispoziţia tatălui.Dacă vine, e bine, dacă nu - ghinion.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca tatal nu respecta programul de vizita si copilul nu dezvolta o relatie armonioasa cu el nu este vina mea .Mama are grija de copil ,isi sacrifica viata ,tatal este doar donator de sperma ,daca nu vine ,nu pateste nimic. O tara de doi ca si legile de astfel.
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
Bubbles2017, utilizator
Sunteti de profesie avocat
Martonze ?

Alte discuții în legătură

Influența negativă a tatălui asupra copilului. ce pot face pe cale legală? Honey32 Honey32 Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 ... (vezi toată discuția)
Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Copilul este incredintat mamei (proces judecat pe vechiul cod civil). Tatal a obtinut un program de vizita, pe care nu-l respecta. Dorinta sa este ... (vezi toată discuția)