Am solicitat certificat urbanism in vederea obtinerii autorizatiei de constructie. Nu inteleg de ce-mi cere acest proces verbal pentru certificatul de urbanism. Actul de proprietate este hotararea judecatoresca.
Pentru obtinerea unui certificat de urbanism, primaria imi cere procesul verbal de punere in posesie-copie legalizata, pe langa celelalte documente(cadastru, hotarare judecatoreasca - in copii legalizate). Procesul verbal de punere in posesie lasat de catre executorul judecatoresc este un formular xeroxat completat de acesta la indigo. Notarul nu accepta sa legalizeze acest document. Ce pot sa fac,avand in vedere ca procesul verbal de punere in posesie este din anul 1995, cand executorii apartineau de judecatorii, iar la judecatorie nu mai exista dosarele de executare fiind date la topit.
In anul 1995, intr-un dosar de executare in baza unei hotarari judecatoresti, s-a emis proces verbal de punere in posesie. Exemplarul inmanat mie de catre executor este scris la indigo ,iar stampila era pe formular si tras la xerox. Acum, pentru un certificat de urbanism mi se cere procesul verbal de punere in posesie in copie legalizata. Nici un notar nu-mi legalizeaza documentul care il am eu. Unde asi putea sa gasesc dosarul avand in vedere ca la arhiva Judecatoriei au spus ca se caseaza dupa zece ani.