avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces verbal punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces verbal punere in posesie

In anul 1995, intr-un dosar de executare in baza unei hotarari judecatoresti, s-a emis proces verbal de punere in posesie. Exemplarul inmanat mie de catre executor este scris la indigo ,iar stampila era pe formular si tras la xerox. Acum, pentru un certificat de urbanism mi se cere procesul verbal de punere in posesie in copie legalizata. Nici un notar nu-mi legalizeaza documentul care il am eu. Unde asi putea sa gasesc dosarul avand in vedere ca la arhiva Judecatoriei au spus ca se caseaza dupa zece ani.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 18:05, 9 Septembrie 2011
Faceti o cerere la Judecatorie prin care solicitati sa se constate valabilitatea actului si autenticitatea acestuia.
PS: din cate stiu procesul verbal in original il gasiti in arhiva executorului judecatoresc. daca nu il gasiti singura cale este instanta de judecata.
Foarte bine ar fi sa va adresati executorului judecatoresc, care a pus in executare hotararea judecatoreasca si care a intocmit acel proces-verbal, pentru a atesta ca respectivul proces-verbal este real sau sa va elibereze o copie de pe acesta si pe care sa-l si legalizeze. Legea nr.188/200- ii confera si acest atribut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism denisacristiana denisacristiana Pentru obtinerea unui certificat de urbanism, primaria imi cere procesul verbal de punere in posesie-copie legalizata, pe langa celelalte documente(cadastru, ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie manuelle manuelle Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea \"conform cu ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor. dascalescu_c dascalescu_c Spune-ti-mi si mie va rog cum trebuie sa sune oi cerere catre instanta de judecata (judecatorie) in cazul in care am depus o cerere de anulare a unui ... (vezi toată discuția)