avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rog ajutor.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rog ajutor.

Spune-ti-mi si mie va rog cum trebuie sa sune oi cerere catre instanta de judecata (judecatorie) in cazul in care am depus o cerere de anulare a unui proces-verbal si am castigat litigiu, iar cealalta parte nu a mai facut cerere de apel. si doresc pentru a primi un raspuns ca decizia instantei este irevocabila, deoarece la administratie finantelor publice imi apare a datorie valoarea amenzii.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 09:49, 15 Martie 2008
Mergi la judecatorie cu hotararea si legalizeaz-o.
Faci o cerere simpla in care ceri legalizarea.;)
DOMNULE PREªEDINTE,
Subsemnatul (a) ____________ având calitatea de ..................... vă rog să-mi aprobaţi eliberarea a ....... copii de pe sentinţa civilă (decizia) nr............... pronunţată de ..................................................... în dosarul
nr. ........./ ............ legalizate cu menţiunea definitivă şi irevocabilă .

S-a taxat cu conform chitanţei CEC nr. ...... şi timbrul judiciar de______________.
Data: Semnătura


Domnului Presedinte al .....................................................
multumesc mult
La unele judecatorii gasiti cereri tipizate la xerox.
in cazul in care persoana petenta este o persoana juridica in cerere se poate scrie subsemnatul SC..... srl? si din cate am inteles se achita o taxa la primaria de pe raza caruia se afla judecatoria si o un timbru judiciar. mercumesc mult ptr ajutor
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2008
dascalescu_c, utilizator

Alte discuții în legătură

Cerere verificare hotarare divort nusuvelcu nusuvelcu salut am si eu o intrebare daca stie cineva . dupa ce am divortat im 1979 mi-a venit acasa hotararea de divort prin posta iar eu trebuia sa merg la tribunal cu ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie eva03 eva03 Am o decizie data in apel la tribunal, anulare act. Nu s-a facut recurs. Unde fac legalizarea? Unde fac cererea de investire? Care este taxa de timbru si cat ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie sentinta alex197908 alex197908 buna am o sentinta civila - fond funciar - si as dori un model pt a o legaliza si investi cu formula executorie Pana acum nu am mai facut asa ceva si de ... (vezi toată discuția)